Ένταση με πέτρες και χημικά στους αγρότες στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης (Φωτογραφίες)

0

Πρωτοφανείς εικόνες με άντρες των ΜΑΤ να τρέχουν και τους αγρότες να τους κυνηγούν στο κέντρο της Αθήνας – «Βγάλτε τις μάσκες, είστε δικά μας παιδιά», έλεγαν οι αγρότες στους αστυνομικούς – «Μας υποδέχτηκαν σαν τραμπούκους, ενώ ήρθαμε να διαδηλώσουμε ειρηνικά», καταγγέλλουν οι Κρητικοί
Ένταση αυτή την ώρα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου συγκεντρωμένοι αγρότες από την Κρήτη πέταξαν καπνογόνα, ντομάτες και πέτρες κατά του κτηρίου και των αστυνομικών που το φρουρούσαν, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών.

Λίγο νωρίτερα, εκτυλίχθηκαν πρωτοφανείς καταστάσεις με αγρότες να κυνηγούν άντρες των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας. Οι συγκεντρωμένοι στην πλατεία Βάθη Κρητικοί έμαθαν ότι η αστυνομία μπλοκάρει ένα αυτοκίνητο με αγροτικά προϊόντα στην πλατεία Καραϊσκάκη και ξεκίνησαν για εκεί τρέχοντας. Οι τηλεοπτικές κάμερες μετέδωσαν ένα πρωτοφανές κυνηγητό, όπου μπροστά έτρεχαν άντρες των ΜΑΤ και αρκετά πιο πίσω αγρότες τους κυνηγούσαν!

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΟ Δ.Φ.Χ. για την εκδήλωση στο ΠΠΙΕΔ με θέμα το “Προσφυγικό”
Επόμενο άρθροΦιλαδελφειώτης ο αγνοούμενος κυβερνήτης του ελικοπτέρου που έπεσε στη νήσο Κίναρο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.