Στο 3ο Γυμνάσιο ΝΦ οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας ΝΦ

0

ethelontes2Την Παρασκευή 29/1, οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ πραγματοποίησαν, στο 3ο Γυμνάσιο Νέας Φιλαδέλφειας και κατόπιν συνεννόησης με τη Δ/ντρια κα Ρ. Κέκου, την προβολή της εκπαιδευτικής ταινίας με θέμα: α) τις μη δομικές επικινδυνότητες που πιθανόν να παρουσιαστούν στις σχολικές μονάδες κατά τη διάρκεια μιας σεισμικής δόνησης, και β) τον ενδεδειγμένο τρόπο εκκένωσής των μετά από αυτή.

Η ταινία αποτελεί συλλογική δουλειά των Εθελοντών, και έχει γυριστεί βάσει των γνώσεων που απέκτησαν τα Μέλη του Συλλόγου από την εκπαίδευσή τους με Μηχανικούς του ΟΑΣΠ. Μετά την προβολή, που παρακολούθησαν όλοι οι Καθηγητές, συζητήθηκαν οι απορίες τους και δόθηκαν διευκρινήσεις επί του περιεχομένου της.

Οι ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΠΝΦ ευχαριστούν θερμά τη Δ/ντρια και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Σχολείου για την εμπιστοσύνη στις γνώσεις τους, και υποσχέθηκαν κάθε δυνατή βοήθεια προς το Σχολείο στα εν λόγω θέματα. Επιπλέον, πρότειναν στους Καθηγητές την παρακολούθηση των Μαθημάτων Α΄ Βοηθειών που έχουν προγραμματίσει, καθώς αποτελούν πολύτιμες γνώσεις για όλους.ethelontes1

ethelontesnf@gmail.com

www.ethelontesnf.blogspot.com

Προηγούμενο άρθροΗ εκδήλωση της ΛΑ.Ε Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας (Φωτογραφίες)
Επόμενο άρθροΓιατί μεταφέρουν προκάτ-αίθουσες στο 3ο Γυμνάσιο ΝΦ από του “Σπαθάρη”;;;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.