3ο ΓΕΛ Ν.Φ.: Βίντεο & Φωτορεπορτάζ από εκδήλωση του Δ.Φ.Χ. για τους πρόσφυγες

0

3o-gel-nea-filadelfeia-omilia-prosfygiko (1)Την Πέμπτη (28/01) στην αίθουσα εκδηλώσεων του 3ου λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με θέμα τους πρόσφυγες. Την επιμέλεια την εκδήλωσης είχε ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας με την 1η & 2η σχολική επιτροπή και έγινε στα πλαίσια των δράσεων για τους πρόσφυγες με τίτλο “Πιάσε το χέρι μου”.

Το μεγαλύτερο μέρος της εκδήλωσης κάλυψε η ομιλία του καθηγητή Πανεπιστημίου κυρίου Γιώργου Τσιάκαλου, καθηγητή Παιδαγωγικής στο ΑΠΘ.

Ο κ. Τσιάκαλος εξέφρασε στους μαθητές τις απόψεις του για το πρόβλημα του προσφυγικού, στο πως δημιουργήθηκε, στις πολιτικές που έφταιξαν για τη δημιουργία του, στο “τερατούργημα” -όπως είπε- του φράχτη του Έβρου και πως θα πρέπει τα σύνορα της χώρας να ανοίξουν για να μπορέσουν να μετακινηθούν ελεύθερα οι πρόσφυγες & οι μετανάστες προς την Ευρώπη.

Δείτε απόσπασμα από την ομιλία & φωτογραφίες:

3o-gel-nea-filadelfeia-omilia-prosfygiko (4) 3o-gel-nea-filadelfeia-omilia-prosfygiko (3) 3o-gel-nea-filadelfeia-omilia-prosfygiko (2)

 

 

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Μυστηριώδης εξαφάνιση όλων των γατών από την Πλατεία Κωνσταντινουπόλεως!
Επόμενο άρθροΑπό ώρα σε ώρα η απόφαση της Περιφέρειας για το Γήπεδο της ΑΕΚ (ΜΠΕ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.