“Το θέμα είναι στα χέρια άλλων και περιμένουμε την άδεια”

0

fx-aek-paroysiash-ghpedoy-stegh=grammaton (67)Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (11/01) στην αίθουσα VIP του Ολυμπιακού Σταδίου η ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ. Η “ενωσίτικη οικογένεια” βρέθηκε κοντά στις μεγάλες δόξες του συλλόγου, με επικεφαλής την διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς, όταν ο Γιώργος Καραφέσκος ευχαρίστησε, εμφανώς συγκινημένος, τους Γιάννη Παναγιωτόπουλο και Κυριάκο Λαζαρίδη που τον βοήθησαν να ξεπεράσει την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία του.

Από τη σημερινή ομάδα της ΑΕΚ βραβεύθηκαν ο Γιάκομπ Γιόχανσον και ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος δήλωσε “μπορεί να μην πρόλαβα να παίξω στο “Νίκος Γκούμας”, αλλά θα έχω τη χαρά να παίξω στο νέο γήπεδο”.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Δημήτρης Μελισσανίδης που βράβευσε από κοινού με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς τους Θάνο και Αιμίλιο Ιωνά, γιο και εγγονό αντίστοιχα του εκ των ιδρυτών της ΑΕΚ Αιμίλιου Ιωνά.

Μάλιστα, μετά το τέλος της εκδήλωσης ο κ. Μελισσανίδης τοποθετήθηκε για το θέμα του γηπέδου, τονίζοντας τα εξής: “Κανείς δεν θέλει το γήπεδο πιο πολύ από εμένα. Εμείς από την πλευρά μας ό,τι μπορούσαμε να κάνουμε το έχουμε κάνει, τώρα το θέμα είναι στα χέρια άλλων και περιμένουμε την άδεια“.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο προπονητής της ομάδας της ΑΕΚ Γκουστάβο Πογέτ με τους συνεργάτες του Μαουρίσιο Ταρίκο και Τσάρλι Ότγουεϊ.

triantafyllou nikolaou johansson aravidis

ΠΗΓΗcontra.gr
Προηγούμενο άρθροΗπειρώτες Φ.Χ.: Με πολύ μεγάλη επιτυχία η συνεστίαση και κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας (φωτογραφίες)
Επόμενο άρθροΠως μπορώ να αποφύγω το κοινό κρυολόγημα ισχυροποιώντας το ανοσοποιητικό μου σύστημα;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.