“Σεργιάνι για την Ήπειρο” από τη Φιλαδέλφεια και άλλων πόλεων στις ΗΠΑ!

0

image

Όταν ο ελληνισμός συσπειρώνεται
, γίνονται «θαύματα» που προάγουν την ελληνική κοινωνία και βελτιώνουν τη ζωή των συμπατριωτών μας. Απόδειξη τα όσα καταφέρνουν οι ομογενείς όχι μόνο στις νέες τους πατρίδες, αλλά και εδώ στη γενέτειρά τους την οποία βοηθούν με κάθε ευκαιρία.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην ομογενειακή εφημερίδα Hellenic News of America και το ελληνοαμερικανικό ίδρυμα MAGAF που με όχημα τους φιλανθρωπικούς χορούς στο κέντρο «Κέφαλος» (Ν. Υόρκη, 18:30 τοπική ώρα), το Concordville Inn (Φιλαδέλφεια, 18:30 τοπική ώρα) και το εστιατόριο «Ίκαρος» (Βαλτιμόρη, 17:00 τοπική ώρα) επιδιώκουν την επίτευξη οικονομικού στόχου ύψους 50.000 δολαρίων.

Στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν εθελοντικά διακεκριμένοι καλλιτέχνες από την Ήπειρο, για να συμβάλουν κι εκείνοι με τη σειρά τους στη στήριξη του τόπου καταγωγής τους. Τους γνωστούς τραγουδιστές Σάββα Σιάτρα και Σταύρο Θεοδώρου θα συνοδεύσουν με το κλαρίνο τους οι Γιώργος Μπεζάνης και Χρήστος Χαλιγιάννης, καθώς η ορχήστρα του Γιώργου Ράμπου με τον Χρήστο Νάτση στο βιολί.

Προηγούμενο άρθροΚαι με το νόμο η ευθανασία στον Καναδά!
Επόμενο άρθροπαΤέρας συνελήφθη για ασέλγεια στην ανήλικη κόρη του!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.