Νησίδα Νέας Φιλαδέλφειας: Γιατί “κόλλησε” η ανάπλαση της πλατείας από τον Δ.Φ.Χ.;;;

0

erga-nisida-tel

Αυτές οι εικόνες δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να φτάσουν μέσα από τον δήμο σε κάποιο σπίτι…

erga-nisida-SEP.2015Την δεύτερη εβδομάδα του Σεπτέμβρη 2015, ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας Νησίδας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα του ΥΠΕΚΑ “Πράσινο ταμείο” («Πρόγραμμα Χρηματοδότησης για την Απόκτηση και Διαμόρφωση Ελευθέρων Κοινόχρηστων Χώρων και Διατηρητέων Κτιρίων στις πόλεις”). Η μελέτη και οι διαδικασίες για να ενταχθεί ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας είχαν γίνει από την προηγούμενη διοίκηση του δήμου (Δημαρχίας Ευτυχίας Γαϊτανά-Αποστολάκη), στο τέλος του 2013.

Μετά από περίπου μια εβδομάδα εργασιών από την εργολήπτρια εταιρία… τα έργα σταματήσαν! Τα μηχανήματα της εταιρίας αποχώρησαν, και έκτοτε η πλατεία-εργοτάξιο… παρέμεινε εργοτάξιο!erga-nisida-11...2015erga-nisida--1.2016Το ερώτημα που απευθύνουμε είναι:

για ποιο/ους λόγους το έργο “κόλλησε” και η κατασκευαστική εταιρία αποχώρησε μετά από μια εβδομάδα εργασιών;;;

 

Προηγούμενο άρθροΦιλοζωικός Ν.Φ.: Η τελευταία κοπή πίτας του, στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας…
Επόμενο άρθρο1955: Φωτογραφία της λίμνης του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας σε καλύτερη ανάλυση
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.