Από ώρα σε ώρα η απόφαση της Περιφέρειας για το Γήπεδο της ΑΕΚ (ΜΠΕ)

0

doyroy-aekΤο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής συνεδριάζει αυτή την ώρα, και έχει ως θέμα ημερησίας διάταξης τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. (Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού στη Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής»).

Δείτε (upd): ΝΑΙ της Περιφέρειας για τη ΜΠΕ του Γηπέδου της ΑΕΚ, αλλά με αλλαγές… (Ρεπορτάζ)

Όπως έχει γίνει γνωστό, η διεύθυνση Περιβάλλοντος της Περιφέρειας, που ανέλαβε να εξετάσει τη Μελέτη, έχει κάνει εισήγηση υπέρ του έργου και αυτή αναμένεται να είναι και η πρόταση που θα καταθέσει η διοίκηση προς τα μέλη του συμβουλίου προς επικύρωση. Θυμίζουμε ότι η εισήγηση της Περιφέρειας προς το ΥΠΑΠΕΝ, είναι η τελευταία εκκρεμότητα πριν ο υπουργός Πάνος Σκουρλέτης κληθεί να βάλει την υπογραφή του, ώστε να εγκριθεί η Μελέτη και να προχωρήσει η διαδικασία έκδοσης της άδειας για την κατασκευή της «Αγιά Σοφιάς».

Προηγούμενο άρθρο3ο ΓΕΛ Ν.Φ.: Βίντεο & Φωτορεπορτάζ από εκδήλωση του Δ.Φ.Χ. για τους πρόσφυγες
Επόμενο άρθροΝΑΙ της Περιφέρειας για τη ΜΠΕ του Γηπέδου της ΑΕΚ, αλλά με αλλαγές… (Ρεπορτάζ)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.