Νέες επιτυχίες της “Ανδρομέδα Ν.Φ.”

0

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

andromeda-nea-filadelfeiaΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής που διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη 28-29 Νοεμβρίου 2015,ο Σύλλογος της Πόλης μας ΑΣ Ανδρομέδα κατέκτησε συνολικά 10 μετάλλια για τις αθλήτριες του!

Σε όλες τις κατηγορίες που έλαβαν μέρος αθλήτριες του Συλλόγου ,όλες ανέβηκαν  στο βάθρο του νικητή, μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις!!
Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησαν οι Αθλήτριες μας Φρόσω Κοτζαμιτέλου,Γάσπαρη Αγάπη,Βούλγαρη Αλεξάνδρα,Μαυρονικόλα Μαρία,Τσελεπή Πελαγία!
Ασημένιο μετάλλιο Νευροκοπλή Αλεξία,Κρητικού Νικολέτα!
Χάλκινο Μετάλλιο,Ελπίδα Παγώνα,Βούλγαρη Σπυριδούλα,Βανέσσα Μεράι.
Την 4 Θέση μετά από καταπληκτική εμφάνιση κατέλαβαν οι έξοχες Υψηλάντη Χριστίνα,Κανελλοπούλου Μαριαλλένα,Ραπτοπούλου Μαρία,οι οποίες ήταν στην ιδία κατηγορία,και με άλλη ομάδα του Σύλλογο μας και για αυτό απέσπασαν την 4 θέση στους ημιτελικούς!
Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α στα παιδιά της Πόλης μας!

Προηγούμενο άρθροΜπαράζ παραβιάσεων σε νησιά του Αιγαίου… μετά τα tweets Τσίπρα!
Επόμενο άρθροΣύντομο ανέκδοτο: “Μελλοντικοί συνταξιούχοι”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.