Viral-Video! Δείτε τι συμβαίνει κάτω από το νερό σε έναν αγώνα… γυναικείου πόλο!

0

3453534Viral έχει γίνει στο Διαδίκτυο ένα βίντεο που απεικονίζει τα όσα διαδραματίζονται κάτω από το νερό σε ένα αγώνα γυναικείου πόλο.
Η πρώτη σκέψη που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε ένα άθλημα που πραγματοποιείται στο νερό όπως το πόλο είναι το τι συμβαίνει πάνω από το νερό. Με τις αθλήτριες σαν δίνουν σκληρές μάχες ο ένας με τον άλλον. Ωστόσο μπορεί με την πρώτη ματιά να μην σας φαίνεται και τόσο σκληρό.

Στο παραπάνω βίντεο θα δείτε σκηνές που μπορεί να σας κάνουν να αλλάξετε γνώμη καθώς η πραγματική «μάχη» διαδραματίζεται κάτω από το νερό.

Όπως θα δείτε οι αθλήτριες επιστρατεύουν πραγματικά ότι έχουν και δεν έχουν για να αποκτήσουν πλεονέκτημα θέσης έναντι του αντιπάλου τους.

Πιασίματα, γονατιές, τσιμπήματα και κλοτσιές είναι μερικές από τις «τεχνικές» που χρησιμοποιούν οι αθλήτριες για να πετύχουν στο σκοπό τους.

Δείτε το βίντεο

Προηγούμενο άρθροΒίντεο: Αυτοκίνητο πέρασε δύο φορές πάνω από το κεφάλι της και επέζησε!
Επόμενο άρθροΠΠΙΕΔ: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Φιλαδελφειώτισσας φιλολόγου Καίτης Καρβούνη-Γκατζή
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.