O Πούτιν καλεί τους Ρώσους να μην επισκέπτονται την Τουρκία!

0

rusia-turkey1Όπως είπε σε νέες του δηλώσεις το πρωί της Τετάρτης, «έπειτα από όσα έγιναν χθες δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα άλλων περιστατικών. Αν συμβεί, θα πρέπει να αντιδράσουμε με κάποιον τρόπο».

«Οι πολίτες μας στην Τουρκία ίσως κινδυνεύουν, κάτι για το οποίο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας οφείλει να προειδοποιήσει», υπογράμμισε, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση στους Ρώσους να μην επισκέπτονται την Τουρκία.

Παράλληλα, δήλωσε ότι αντιαεροπορικά συστήματα S-400 θα σταλούν σε ρωσική αεροπορική βάση στη Συρία, ενώ μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι η ηγεσία της Τουρκίας υποστηρίζει σκόπιμα τον εξισλαμισμό της χώρας, όλα αυτά λίγη μόνο ώρα αφότου ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερτνογάν διεμήνυσε ότι η Τουρκία δεν επιθυμεί κλιμάκωση της έντασης.

Προηγούμενο άρθροΑπόφαση-κόλαφος: “Συνυπεύθυνες οι τράπεζες για τον υπερδανεισμό των οφειλετών”!
Επόμενο άρθροΔημοτικό συμβούλιο σήμερα (7.00μμ) με 24 θέματα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.