Ανακοίνωση της τοπικής ΝΔ για την αναβολή των εκλογών

0

Από την τοπική της ΝΔ λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

ndΌπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η εκλογή Προέδρου της ΝΔ αναβλήθηκε λόγω τεχνικού προβλήματος στην ηλεκτρονική διαδικασία ψηφοφορίας το οποίο στάθηκε αδύνατο να αποκατασταθεί. Για αυτό τον λόγο ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία από τις φίλες και τους φίλους της παράταξης που έσπευσαν να προσέλθουν στα εκλογικά μας κέντρα για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι όλη η εκλογική διαδικασία αποτελεί ευθύνη και αρμοδιότητα της ΚΕΦΕ και όχι του εκάστοτε Προέδρου του Κόμματος. Ευελπιστούμε ότι σύντομα θα ξεπεραστούν τα εμπόδια ούτως ώστε να διεξαχθεί η εκλογή με ομαλότητα. Για όποια νεότερη εξέλιξη θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση

Προηγούμενο άρθροΕκλογές Φιάσκο στη Νέα Δημοκρατία – Αναβλήθηκαν τελευταία ώρα!
Επόμενο άρθροΣκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας σε υπολογιστή καθηγητή αγγλικών!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.