«Ο Μελισσανίδης, ο “ΑΒΑΞ” και η Αγιά Σοφιά!»

0

ghpedo-aek-ergasies-nea-filadelferia (9)Η περίοδος της διαβούλευσης για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων έληξε, με την ΠΑΕ να διαρρέει στον Τύπο ότι οι γνωμοδοτήσεις των υπηρεσιών του ΥΠΑΠΕΝ ήταν θετικές για τη μελέτη της ΑΕΚ. Εξαίρεση ο δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, του οποίου η εισήγηση ήταν αρνητική. Όμως, ο δήμος έχει συμβουλευτικό ρόλο.

Επομένως, όλα δείχνουν ότι ανοίγει ο δρόμος για την έγκριση της μελέτης και την έκδοση της οικοδομικής άδειας εντός τριμήνου.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να περάσει απαρατήρητη η συνάντηση του κ. Μελισσανίδη, γνωστού ως τίγρη, με στελέχη της κατασκευαστικής εταιρείας JP Αβαξ. Πολύ περισσότερο όταν η JP Αβαξ ήταν εκείνη που γκρέμισε το παλιό γήπεδο Νίκος Γκούμας στη Ν. Φιλαδέλφεια, πριν μια δεκαετία και πλέον.

Είναι επίσης εκείνη στην οποία η ερασιτεχνική ΑΕΚ φέρεται να χρωστάει πολλά λεφτά, άνω των 2 εκατ. ευρώ, από τότε για το έργο, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής.

Το ερώτημα παραμένει.

Πρόκειται για τυπικές επαφές, ή μήπως κάτι ψήνεται με ορίζοντα την έκδοση της οικοδομικής άδειας;

πηγή: euro2day.gr

Προηγούμενο άρθροΣε Μνημόνιο οι Δήμοι που βάρεσαν ή θα βαρέσουν… “Κανόνι”!
Επόμενο άρθροΝ.Φιλαδέλφεια 1930: Περιοχή Απομάχων…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.