Νέα Φιλαδέλφεια: Φωτορεπορτάζ από το σημείο της κατάρρευσης του μπαλκονιού -σοβαρός τραυματισμός γυναίκας!

0

123Σοκαριστήκαμε κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ μας στο σημείο της διώροφης κατοικίας στη Νέα Φιλαδέλφεια (Λεύκης 17, Συνοικία Ειρήνης), όπου κατέρρευσε το μπαλκόνι του ορόφου!

Δείτε επίσης:Νέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο-Ρεπορτάζ από το σημείο της κατάρρευσης του μπαλκονιού – κρίσιμη η κατάσταση της γυναίκας!

Την ώρα της κατάρρευσης βρισκόταν πάνω σε αυτό η γυναίκα που ζούσε στο διαμέρισμα. Μάλιστα η άτυχη γυναίκα είπε στους πυροσβέστες, που έφτασαν άμεσα στο σημείο και την απεγκλώβισαν, ότι ενώ καθόταν στο μπαλκόνι αυτό αποκολλήθηκε ξαφνικά!!! Η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η κατάστασή της είναι κρίσιμη…

Στο σημείο έσπευσαν ειδικοί της πολεοδομίας οι οποίοι με μια πρώτη αυτοψία διαπίστωσαν ότι στην κατασκευή υπάρχουν τρομερά σφάλματα τα οποία οδήγησαν στο ατύχημα. Δεν αποκλείεται ολόκληρη η κατασκευή (κτήριο) να εκκενωθεί υπό τον φόβο νέου ατυχήματος.

Δείτε το Φωτορεπορτάζ του Fx-news.gr:

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Βίντεο-Ρεπορτάζ από το σημείο της κατάρρευσης του μπαλκονιού – σοβαρός τραυματισμός γυναίκας!
Επόμενο άρθρο“Δεν θα φύγω από τη ζωή αν δεν τον κρεμάσω”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.