Μπαράζ εκρήξεων στην Άγκυρα!

0

9987Τρόμος στην Άγκυρα από μπαράζ εκρήξεων που προκάλεσαν αρκετούς τραυματισμούς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σημειώθηκε το μεσημέρι, χωρίς να έχει μέχρι στιγμής ξεκαθαριστεί περί τίνος πρόκειται.

Πάντως προκλήθηκε πανικός με τους πολίτες να φοβούνται κάποια επίθεση ή τρομοκρατική ενέργεια.

Στους δρόμους βγήκαν ασθενοφόρα για την παραλαβή τραυματιών αλλά και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Αστυνομία δεν υπάρχει συντονισμένη επίθεση.

Μεταξύ των “στόχων” ήταν και εργοστάσιο παραγωγής πάγου. Εκεί σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο έχουν τραυματιστεί πέντε άνθρωποι σοβαρά. Περίοικοι αναφέρουν πως υπήρχε μυρωδιά αερίου στην περιοχή.

Σημειώνεται πως η τουρκική πρωτεύουσα είχε γίνει στόχος του ISIS τον Οκτώβριο όταν δύο βόμβες εξερράγησαν στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, σκοτώνοντας 102 ανθρώπους και τραυματίζοντας πάνω από 400.

Προηγούμενο άρθροΝ.Φιλαδέλφεια 1930: Περιοχή Απομάχων…
Επόμενο άρθροΓυναίκα διαρρήκτης… “άνοιγε” μαγαζιά και επιχειρήσεις!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.