Δημοτικό Συμβούλιο – Βίντεο: “Εκτός ημερησίας, Πλημμύρες, Κυλικείο, Βρεφονηπιακός κλπ”

0

ds-02112015Δείτε σε βίντεο τα κυριότερα αποσπάσματα από το δημοτικό συμβούλιο Δ.Φ.Χ. της Δευτέρας (2/11), εκτός του 6ου θέματος με τη ΜΠΕ του γηπέδου της ΑΕΚ:

Δείτε επίσης:

Δείτε όλα τα θέματα ημερησίας διάταξης:

1. Έγκριση Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης απορριμμάτων με διαδημοτική συνεργασία, βάσει της αριθ. 37/2015 απόφασης-εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

2. Λήψη απόφασης για την κοπή ή μη δένδρων εντός κοινοχρήστων χώρων του Δήμου, βάσει της αριθ. 38/2015 απόφασης-εισήγησης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

3. Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου «Αποπεράτωση Βρεφονηπιακού Σταθμού Νέας Χαλκηδόνας».

4. Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης για έργα ενταχθέντα στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων έτους 2015 και εξουσιοδότηση Δημάρχου για υπογραφή αυτής.

5. Αποδοχή & κατανομή ποσού γ’ δόσης 2015 επιχορήγησης Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για κάλυψη λειτουργικών δαπανών στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, βάσει της αριθ. 5/2015 απόφασης Δ.Ε.Π..

6. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) του έργου «Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής».

Προηγούμενο άρθροΑνταλλαγή πυρών στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας με διακινητές!
Επόμενο άρθροΑστυνομικός κυνηγά και εκτελεί με 11 σφαίρες τη σύζυγό του! (video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.