Το γήπεδο της ΑΕΚ προχωράει με σημαντικά και ουσιαστικά βήματα.

Η ΑΕΚ πήρε στα χέρια της την θετική γνωμοδότηση ακόμη μιας πολύ σημαντικής υπηρεσίας που εμπλέκεται στο έργο. Πιθανότατα της σημαντικότερης, αφού πρόκειται για τη Γενική Γραμματεία Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, η οποία υπάγεται στο ίδιο το ΥΠΑΠΕΝ και εισηγήθηκε την έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την «Αγιά Σοφιά» χωρίς την παραμικρή αλλαγή ή ένσταση.

«Γνωμοδοτούμε θετικά για την υλοποίηση του έργου ή της δραστηριότητας χωρίς την απαίτηση πρόσθετων όρων – προϋποθέσεων», αναφέρει χαρακτηριστικά το έγγραφο, το οποίο μπαίνει κι αυτό στον φάκελο της ΑΕΚ, εν αναμονή της ολοκλήρωσης της δημόσιας διαβούλευσης σε λίγες μέρες. Φυσικά, το γεγονός ότι οι συναρμόδιες υπηρεσίες γνωμοδοτούν θετικά για το γήπεδο, χωρίς καμία υποσημείωση, προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση στην ΑΕΚ, η οποία βλέπει να αποδεικνύεται στην πράξη η αρτιότητα της δουλειάς που έχει γίνει από τους ανθρώπους της. Και πλέον, το μόνο που απασχολεί τους ανθρώπους της Ένωσης είναι να περάσουν οι μέρες για να τρέξουν οι εξελίξεις…

ΠΗΓΗaek365.com
Προηγούμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ Νο2: Γνωμοδότηση Δ.Φ.Χ. για τη ΜΠΕ του Γηπέδου της ΑΕΚ (Τοποθετήσεις – Ψηφοφορία)
Επόμενο άρθροΕνημέρωση της Ένωσης Κρητών Φ.Χ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.