Γήπεδο ΑΕΚ: Δευτέρα λήγει η διαβούλευση για την ΜΠΕ και από Τρίτη…

0

ghpedo-aekΤη Δευτέρα ολοκληρώνεται η δημόσια διαβούλευση για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και ουσιαστικά η «Ένωση» βρίσκεται προ των πυλών της άδειας, σύμφωνα με τους διοικούντες της.

Όπως αποκαλύπτει η «Ώρα των Σπορ», την Τρίτη άνθρωποι της «Δικέφαλος 1924» θα βρεθούν στο ΥΠΑΠΕΝ για να συζητήσουν λεπτομερώς τη Μελέτη με στελέχη του Υπουργείου και να ξεκαθαριστούν όλα τα ανοιχτά ζητήματα. Εκεί θα δώσουν το «παρών» και μηχανικοί και τεχνικοί με τους οποίους συνεργάζεται η εταιρεία που έχει συστηθεί για το γήπεδο, απαντώντας σε όλα τα ερωτήματα των αρμοδίων.

Πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να μην υπάρχει ούτε ένα ανοιχτό μέτωπο, το οποίο ενδεχομένως να αποτελέσει «όπλο» σε εκείνους που βάζουν εμπόδια στην επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα, με τα έργα να ξεκινούν άμεσα.

Προηγούμενο άρθροΈλλειπαν οι 33 από τους 38 υπαλλήλους σε δημόσια υπηρεσία…
Επόμενο άρθροΤην παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη ζήτησε ο Τσίπρας!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.