Νέο μακελειό! 20χρονος εκτέλεσε τουλάχιστον 13 φοιτητές σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ!

0

akrΈνα ακόμα περιστατικό με πυροβολισμούς και νεκρούς σε χώρο πανεπιστημίου έγινε νωρίτερα σήμερα στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Umpqua Community College στο Roseburg του Όρεγκον.

Προς το παρόν υπάρχουν πληροφορίες για ένα 13 νεκρούς και για τουλάχιστον 20 τραυματίες, εκ των οποίων κάποιοι σοβαρά. Η επιχείρηση της αστυνομίας οδήγησε στην εκτέλεση του δράστη μετά από ανταλλαγή πυρών. Ενώ τα στοιχεία του δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί εκτός από το ότι είναι περίπου 20 ετών. Ενώ δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για τους λόγους που τον οδήγησαν σ’ αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αναρτήσεις απειλών του δράστη στα social media για την απόφασή του σχετικά με το σημερινό επεισόδιο. Σε ένα από τα μηνύματα που του αποδίδονται προειδοποιεί «κάποιους φοιτητές που είναι εντάξει, να μην πάνε αύριο στο σχολείο»

Πολύ πιθανό ο δράστης να ήταν και ο ίδιος φοιτητής…

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Επιστολή-απάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη γνωμάτευση του Ε.Π.Β.
Επόμενο άρθροΣτο ΣτΕ κατά της πώλησης του ΟΛΠ η Περιφέρεια Αττικής…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.