Νέα Φιλαδέλφεια-Βίντεο: “Μέσα στην Καταιγίδα”!

0
Νέα Φιλαδέλφεια 2015 Οδός Σκρα

NEA-FILADELFEIA-MESA-STHN-KATAIGIDAΠολύ έντονη βροχόπτωση και ανά διαστήματα χαλαζόπτωση, είχαμε την Πέμπτη γύρω στις 12.00 (22/10) στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η κάμερα του Fx “μπήκε μέσα την καταιγίδα” και πέρασε από τις περιοχές της βόρειας Φιλαδέλφειας όπου συνήθως υπάρχουν μεγάλα προβλήματα μετά από έντονα καιρικά φαινόμενα. Εκτός από την οδό Σοφούλη που πλημμύρισε σε ένα σημείο της (δείτε ΕΔΩ βίντεο-ρεπορτάζ), προβλήματα –όχι έντονα– είχαμε στη γέφυρα του νεκροταφείου (Κοκ. Μύλος), στην οδό Πίνδου στη διασταύρωση με Νησίδα και με οδ. Λαυρίου, στην οδό Σερρών στην Αγία Μαρίνα και στην οδό Σκρα όπου εγκλωβίστηκε και ένα όχημα.

Δείτε το βίντεο του Fx-news:

Προηγούμενο άρθροΣκέψεις για αύξηση της στρατιωτικής θητείας…
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια-Βίντεο: “Μέσα στην Καταιγίδα”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.