Εναρξη της νέας χρονιάς για τους Ναυτοπρόσκοπους Νέας Χαλκηδόνας

0

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Με Εκκλησιασμό στον Ενοριακό Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Νέας Χαλκηδόνας, ξεκίνησαν την φετινή τους Προσκοπική χρονιά, οι Ναυτοπρόσκοποι της Ν. Χαλκηδόνας.
Μέλη, Γονείς & φίλοι του Συστήματος, παρακολούθησαν την Θεία Λειτουργία και μετά η όμορφη και κατανυκτική πρώτη ημέρα μας ολοκληρώθηκε στην Εστία μας, όπου τα γέλια και οι φωνές των σηματοδότησαν και επίσημα την αρχή της νέας προσκοπικής περιόδου.
Ευχαριστώ πολύ για την παρουσία τους τον εκπρόσωπο της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Δυτικής Αττικής κο. Νικόλαο Πουλή, τους εκπροσώπους της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Φιλαδέλφειας / Χαλκηδόνας κους Μαναράκη Δ & Νικολάου Ι, Γονείς, Ενήλικα Στελέχοι του Συστήματος και πάνω από όλους τα παιδιά μας.

Όλοι μαζί υποσχεθήκαμε πως και η φετινή χρονιά, θα είναι μια χρονιά γεμάτη από Δραστηριότητες, Δράσεις στην Ύπαιθρο και προσφορά προς τον Συνάνθρωπο.
Πολυνείκης Τριγάζης
6944554774

Προηγούμενο άρθροΆρης Βασιλόπουλος: “Έτοιμος να κινηθεί νομικά και κατά… δημοσιογράφων”
Επόμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Προμήθεια νέων κάδων και επαναλειτουργία καδοπλυντηρίων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.