“Εγκλημα στον Ασπρόπυργο”: Τον σκότωσε για μια Κατσίκα!!!

0

87657643795692Δεν χωράει ο νους την αιτία της εν ψυχρώ εκτέλεσης του 59χρονου στον Ασπρόπυργο πριν λίγες ημέρες. Ο δράστης ένας 44χρονος βοσκός της περιοχής ομολόγησε ότι τον σκότωσε γιατί τον θεωρεί υπεύθυνο του θανάτου μιας κατσίκας.

Ο άτυχος 59χρονος είχε πάει για κυνήγι στην περιοχή όπου βρίσκεται το κοπάδι του βοσκού. Άγνωστο το τι έγινε όμως ο βοσκός θεώρησε τον 59χρονο υπεύθυνο για τον θάνατο μιας κατσίκας του. Οι δυο άνδρες καβγάδισαν και τότε ο 44χρονος βοσκός άρπαξε την καραμπίνα του 59χρονου και τον πυροβόλησε από κοντινή απόσταση στην πλάτη. Αμέσως μετά το έγκλημα ο 44χρονος είχε την ψυχραιμία να πάρει το όπλο του εγκλήματος αλλά και το αυτοκίνητο του θύματος, το οποίο μάλιστα πέταξε σε χαράδρα, σχεδόν μισό χιλιόμετρο από τον τόπο της εν ψυχρώ εκτέλεσης.
Ο δράστης έσπευσε να εξαφανιστεί, είχε αφήσει πίσω του όμως στοιχεία. Ίχνη από το DNA του βρέθηκαν τόσο στα ρούχα του άτυχου 59χρονου όσο και στο αυτοικίνητό του. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη και προχθές τον προσήγαγαν. Αρχικά ο 44χρονος αρνήθηκε τα πάντα όταν όμως οι αστυνομικοί του παρουσίασαν τα συντριπτικά σε βάρος του στοιχεία ομολόγησε το έγκλημά του.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Πρόγραμμα για την καταπολέμηση των κουνουπιών…
Επόμενο άρθρο“Δήμαρχε, θα κόψεις την κορδέλα & θα σε παίρνω κάθε Κυριακή στο Γήπεδο”!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.