Άρης Βασιλόπουλος: “Έτοιμος να κινηθεί νομικά και κατά… δημοσιογράφων”

0

ghpedo-aek-synvoylio-ths-epikrateias11Νεότερες πληροφορίες από το περιβάλλον του δημάρχου της Νέας Φιλαδέλφειας έφτασαν στα αυτιά μας αυτές τις ώρες. Ο Άρης Βασιλόπουλος, λοιπόν, παρουσιάζεται οργισμένος με την εκστρατεία της ΑΕΚ στην πόλη του και πολύ περισσότερο με συγκεκριμένα δημοσιεύματα που τον στοχοποιούν και τον παρουσιάζουν ως τον άνθρωπο που δεν επιθυμεί το καλό της ομάδας και την κατασκευή του γηπέδου της.

Ρεπορτάζ: onsports.gr

Ο Άρης Βασιλόπουλος αρνείται κάθε τέτοια «κατηγορία». Αρνείται ότι πηγαίνει επίτηδες κόντρα στα κιτρινόμαυρα συμφέροντα και επίσης δεν δέχεται τον ισχυρισμό πως είναι πολέμιος του γηπέδου. Σε κάθε περίσταση επαναλαμβάνει: «Θέλω το γήπεδο, αρκεί να διατηρηθούν οι ισορροπίες στην πόλη».

Και προσέξτε κάτι ακόμα. Τα έχει πάρει χοντρά ο δήμαρχος και με δημοσιογράφους που έχουν στραφεί εναντίον του. Συγκεντρώνει συνεχώς αποκόμματα εφημερίδων και τυπώνει δημοσιεύματα στο διαδίκτυο. Δεν το κάνει τυχαία. Να στραφεί νομικά προετοιμάζεται και θα το πράξει στο μέλλον αν η κατάσταση ξεφύγει.

Ο Άρης Βασιλόπουλος είναι αποφασισμένος να το χοντρύνει κι εκείνος από την πλευρά του το παιχνίδι. Φοβάται ακόμα και για την σωματική του ακαιρεότητα καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές τους τελευταίους μήνες που προπηλακίστηκε τόσο εκείνος όσο και συνεργάτες του. Ο δήμαρχος αναφέρεται σε ηθικούς αυτουργούς και έχει βάλει στο στόχαστρό του και αρκετούς δημοσιογράφους…

Από εκεί και πέρα έχει τα αυτιά του ανοιχτά για να μαθαίνει τι λένε στην εκστρατεία τους οι Νίκος Στράτος και Δημήτρης Ανδριόπουλος. Για να δούμε που θα καταλήξει αυτή η ιστορία…

ΠΗΓΗonsports.gr
Προηγούμενο άρθρο“Αναστολή του 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση”
Επόμενο άρθροΕναρξη της νέας χρονιάς για τους Ναυτοπρόσκοπους Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.