Υποδοχή της Εικόνας της Παναγίας Γεροντίσσης (πρόγραμμα)

0

Από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ηρακλείου Αττικής λάβαμε τη παρακάτω ενημέρωση:

5468794Προαγόμεθα να αναφέρωμεν στην αγάπη σας, ότι την 12ην του μηνός Σεπτεμβρίου 2015 ημέραν Σάββατον και ώραν 6.00ην απογευματινήν υποδεχόμεθα εις την πόλιν μας την Σεβασμίαν Εικόνα της Παναγίας της Γεροντίσσης εκ της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος του Αγίου Όρους.

Η υποδοχή της Ιεράς Εικόνος θα πραγματοποιηθεί εις τας οδούς Στέλιου Καραγιώργη και Ακροπόλεως πλησίον του Δημοτικού Μεγάρου Ηρακλείου, υπό του Σεβασμιωτάτου Πατρός και Ποιμενάρχου κου κ. ΓΑΒΡΙΗΛ, του Ιερού Κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως, των Τοπικών Αρχών, του ευλογημένου λαού της πόλεώς μας και των λοιπών ευλαβών προσκυνητών.

Η Ιερά Εικών θα παραμείνει εις τον Ιερόν Καθεδρικόν Ναόν Αγίας Τριάδος έως την 22αν  Σεπτεμβρίου. Ο Ιερός Ναός θα παραμένει ανοικτός από το πρωί έως την 10.30 βραδυνή. Οι πιστοί μπορούν να εξυπηρετηθούν με τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο στάσις Ηράκλειον.

Η παρουσία και συμμετοχή σας εις την άνω υποδοχήν της Ιεράς Εικόνος θα μας είναι πρόξενος ιδιαιτέρας χαράς και τιμής.
Εκ του Ιερού Ναού

programma

Προηγούμενο άρθροΣενάριο “τρόμου”: Συντάξεις 500-600 ευρώ για όλους;;;
Επόμενο άρθροΠροβολή ντοκιμαντέρ στη Στρούγκα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.