Τραγουδίστρια σκοτώθηκε σε τροχαίο μπροστά στη 10χρονη κόρη της

0

8765Σε κατάσταση σοκ το 10χρονο κοριτσάκι που είδε τη μητέρα του να πεθαίνει στο Δήλεσι Βοιωτίας.

Η ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε χθες (01-09-2015) το βράδυ στο Δήλεσι και συκλονίζει όλη την Εύβοια. Η Χαλκιδέα τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Τσαλαπάτη έχασε την ζωή της σε φρικτό τροχαίο με το αυτοκίνητο της. Στο ΙΧ επέβαινε και η 10χρονη κόρη της, η οποία μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Το τραγικό γεγονός έγινε ακριβώς στις 22:50 το βράδυ της Τρίτης στη Λεωφόρο Δηλεσίου. Κάτω από άγνωστες συνθήκες η άτυχη κοπέλα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο εξετράπη της πορείας του και στη συνέχεια προσέκρουσε σε δέντρα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό της ανήλικης κόρης της.Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Η είδηση του θανάτου της 34χρονης έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη πόλη της Χαλκίδας, αλλά και στην Παραλία Αυλίδας που διέμενε όλα αυτά τα χρόνια.

Η Κωνσταντίνια Τσαλαπάτη – Παππά ασχολείτο επαγγελματικά με το τραγούδι και εμφανιζόταν ζωντανά σε μαγαζιά της Χαλκίδας και της Βοιωτίας.

ΜΕΣΩeviazoom.gr
ΠΗΓΗereportaz.gr
Προηγούμενο άρθροΜενίδι: 7 άτομα τον χτύπησαν και τον λήστεψαν μέσα στο αυτοκίνητο!
Επόμενο άρθροΕίπε στους αστυνομικούς να κάνουν “τρίο” για να μην της κόψουν κλήση!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.