Κάτω και από Ρουάντα σε ανταγωνιστικότητα η Ελλάδα!!!

0

5648Η Ελβετία, η Σιγκαπούρη και οι ΗΠΑ καταλαμβάνουν και φέτος τις κορυφαίες θέσεις στην έκθεση του World Economic Forum για την παγκόσμια ανταγωνιστικότητα.

Η Ελλάδα διατηρείται στάσιμη, στην 81η θέση, κάτω από χώρες όπως το Τατζικιστάν (80ό), η Μποτσουάνα (71η), η Ρουάντα (58η) και οριακά υψηλότερα από την Αρμενία, τη Ναμίμπια και την Τζαμάικα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την έκθεση του WEF, η Ελλάδα αποτυγχάνει να βελτιωθεί και παραμένει «μακράν» η χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τις πιο ισχνές επιδόσεις.

Η κορυφαία δεκάδα χωρών αποτελείται κατά σειρά από τις Ελβετία, Σιγκαπούρη, ΗΠΑ, Γερμανία, Ολλανδία, Ιαπωνία, Χονγκ Κονγκ, Φινλανδία, Σουηδία και Βρετανία.

Στους κερδισμένους της φετινής κατάταξης η Ολλανδία, που αναρριχήθηκε στην 5η θέση παγκοσμίως από την όγδοη. Μεγάλη πτώση 18 θέσεων για τη Βραζιλία, στην 75η θέση, με τη χειρότερη απόδοση μεταξύ των χωρών BRICS. Η Ινδία αναρριχήθηκε 16 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και βρέθηκε 55η.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΑνακοινώσεις του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Στη δημοσιότητα έδωσε ο Δήμος τη περιβαλλοντική γνωμοδότηση του Ε.Π.Β.!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.