Επιστολή Βασιλόπουλου στον Πατούλη για το Ε.Σ.Π.Α.

0

VASILOP-PATOYLΑπό τον Δήμαρχο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας κ. Άρη Βασιλόπουλο

λάβαμε προς δημοσίευση επιστολή του, που εστάλη στον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Πατούλη.

ΘΕΜΑ: Παράταση προγράμματος ΕΣΠΑ

Αξιότιμοι κύριοι-ες,

Το διετές, χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ, πρόγραμμα “Κοινωνικές δομές καταπολέμησης της φτώχειας”, έπειτα από δύο παρατάσεις που έχει λάβει λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου.

Καθότι πρόκειται, για ένα πρόγραμμα, το οποίο συμβάλλει ουσιαστικά στην ενίσχυση των κοινωνικών δομών των Δήμων, όπως κοινωνικά παντοπωλεία, συσσίτια κ.α, είναι αναγκαίο να μεριμνήσουμε ώστε να εξασφαλιστούν οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι και να μην έρθουμε αντιμέτωποι με μία έξαρση της ανθρωπιστικής κρίσης σε πολλούς από τους Δήμους της χώρας.

Απαιτείται, λοιπόν, κατεπειγόντως, να βρεθεί μεταβατική λύση, μέχρι την ενεργοποίηση του ΠΕΠ της νέας προγραμματικής περιόδου. Κατ΄ουσίαν και συγκεκριμένα, απαιτείται παράταση του προγράμματος μέχρι το τέλος του χρόνου και κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού από εθνικούς όρους.

Παρακαλούμε όπως, φροντίσετε για τις απαραίτητες ενέργειες, έτσι ώστε να αποφευχθούν οι δυσάρεστες συνέπειες του τερματισμού του προγράμματος.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση NASA: Βρέθηκε νερό στον Άρη!!!
Επόμενο άρθροΤα “έφτυσε” το Facebook! “Επεσε” σε όλο τον Κόσμο!!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.