Εμπλοκή κόρης πρώην προέδρου της Βουλής σε θανατηφόρο τροχαίο

0
Αρχείο

troxaioΣε ένα ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα στο Κολωνάκι ενεπλάκη το βράδυ που πέρασε η κόρη του πρώην βουλευτή της ΝΔ και πρώην Προέδρου της Βουλής Δημήτρη Σιούφα. Ήταν περίπου μισή ώρα μετά τις 8 το βράδυ, όταν η 37χρονη στάθμευσε το αυτοκίνητό της δεξιά επί της οδού Σκουφά.
Κάθως άνοιγε την πόρτα του οδηγού για να βγει, δεν πρόσεξε φαίνεται τον καθρέφτη της, με αποτέλεσμα ένας διερχόμενος 43χρονος Βούλγαρος που επέβαινε σε μοτοσικλέτα να πέσει με σφοδρότητα πάνω στην πόρτα της και να τραυματιστεί θανάσιμα. Σε κατάσταση σοκ η κοπέλα κάλεσε σε βοήθεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την Τροχαία, ήταν όμως ήδη αργά για τον άτυχο μοτοσικλετιστή.

Η 37χρονη οδηγήθηκε στην Τροχαία Αθηνών όπου πέρασε την νύχτα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της και το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποίος την άφησε ελεύθερη. Έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία Αθηνών.

ΠΗΓΗnews247.gr
Προηγούμενο άρθροΧαλκηδόνιο Ωδείο: Εργαστήρι στίχου & μελοποίησης με τους Οδυσσέα Ιωάννου & Θέμη Καραμουρατίδη
Επόμενο άρθροΝέα Χαλκηδόνα: «Φασόν» η αδήλωτη εργασία με Μπαγκλαντεσιανούς!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.