“Τα σπάει” η νέα κοπέλα του Τζάστιν Μπίμπερ! (photos)

0

Xenia-Deli (10)Για τον Τζάστιν Μπίμπερ δεν τρέφουμε εκτίμηση, oύτε για το όποιο ταλέντο μπορεί να έχει ούτε φυσικά για τον χαρακτήρα του που ως απόρροια της δόξας και του χρήματος έγινε ό,τι χειρότερο έχει να δείξει η μουσική βιομηχανία των ΗΠΑ. Όμως ένα πράγμα πρέπει να του το αναγνωρίσουμε: έχει τον τρόπο να τον συντροφεύουν γυναίκες που τις ορέγεται ο μισός ανδρικός πληθυσμός. Όχι ότι δυσκολεύεται ιδιαίτερα να τις ρίξει.

Οι περισσότερες κυνηγούν την δόξα και το χρήμα του ή είναι λίγο αλαφροΐσκιωτες που νομίζουν ότι βρήκαν τον ιδανικό άντρα. Θα πίστευε κανείς ότι σε αυτή την κατάσταση είναι μόνο η ολιγαρκής εγκεφαλικά Σελένα Γκόμεζ, όμως απ΄ό,τι φαίνεται υπάρχουν κι άλλες. Για να είμαστε δίκαιοι και ειλικρινείς, η νέα του κοπέλα δείχνει κάπως ανώτερη, ενώ είναι κλάσεις πιο σέξι από την Σελένα.

Η Ζένια Ντέλι (Xenia Deli) είναι διάσημο μοντέλο και εκτός από τις αναλογίες σώματος που ζαλίζουν, έχει ένα πρόσωπο που αρκεί μια ματιά για να μπει ο διάολος μέσα σου. Έχει το στυλ της femme fatale και σίγουρα δεν πρόκειται να γίνει υποχείριο του Μπίμπερ. Ελπίζουμε βασικά αυτός ο κορίτσαρος να μην μπλέξει για πολύ με δαύτον.

ΠΗΓΗkoolnews.gr
Προηγούμενο άρθροΣίγουροι για την ύπαρξη του “χρυσού τρένου” των Ναζί
Επόμενο άρθροΕκλογές: 5 δημοσκοπήσεις στα όρια του στατιστικού λάθους!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.