Τέσσερις νεκροί σε τροχαία σήμερα…

0
Αρχείο

troxaioΤέσσερις νεκροί στην άσφαλτο από το πρωί του Σαββάτου. Θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα, με θύματα δύο νεαρούς 21 ετών, σημειώθηκαν τα ξημερώματα σε Καλλιθέα Χαλκιδικής και Δροσάτο Κιλκίς, ενώ την ίδια ημέρα δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στη Ρόδο.

Λίγο μετά τις 7 το πρωί οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή της Καλλιθέας. Ο 21 ετών οδηγός μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας όπου και κατέληξε.

Νωρίτερα, στις 5:45 τα ξημερώματα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 21χρονος ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε στο Δροσάτο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του νεαρού.

Προηγούμενο άρθροΕχουμε γεμίσει ούφο;;;
Επόμενο άρθροΠέταξαν αυγά σε Λαπαβίτσα & Τσανάκα! (video)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.