Παραιτήθηκε και ο κουμπάρος του Τσίπρα!!!

0

kdjΤην παραίτησή του από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ υπέβαλε ο Ανδρέας Καρίτζης, που είναι κουμπάρος του Αλέξη Τσίπρα! “Να μάθουμε λοιπόν από τα λάθη και την εμπειρία του ΣΥΡΙΖΑ και να εξελιχθούμε ώστε να γίνουμε πραγματικά αποτελεσματικοί και χρήσιμοι. Δεν ζούμε σε καιρούς αποστράτευσης, ζούμε σε καιρούς που απαιτούν τόλμη”, αναφέρει σε σχετική επιστολή του.
“Αν πιστέψουμε στη δημοκρατία ως εργαλείο απελευθέρωσης των δυνατοτήτων των ανθρώπων, τότε τα όρια που μας θέτουν οι ελίτ δεν θα φαντάζουν ανυπέρβλητα. Αν πιστέψουμε στη δύναμη που έχουν οι άνθρωποι μέσα τους, τότε θα αποκτήσουμε την αυτοπεποίθηση που απαιτούν οι περιστάσεις”, επισημαίνει στην επιστολή παραίτησης ο Ανδρέας Καρίτζης…

ΠΗΓΗNewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΝέα δημοσκόπηση: 1% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ!
Επόμενο άρθροΔ.Φ.Χ. – Παιδικοί Σταθμοί: Προσωρινοί πίνακες κατάταξης Νηπίων (Ονόματα)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.