«Να ρίξουμε τις αγάμ…. στον Σπαλιάρα να τις ξεμπουκώσει»

0

psinakisΠροσωπική βεντέτα έχει ανοίξει ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης με τις αρχαιολόγους του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, μετά την άρνησή να δοθεί η χθεσινή συναυλία της Αλκηστις Πρωτοψάλτη στον Τύμβο Μαραθώνα.

Την περασμένη εβδομάδα τις αποκάλεσε «ξινές, οπισθοδρομικές και ανοργασμικές», χθες, παίρνοντας το μικρόφωνο πριν την συναυλία που πραγματοποιήθηκε στην αφετηρία του Μαραθωνίου είπε εν εξάλλω: «Αυτό που πουλάει η Ελλάδα είναι ο τουρισμός από όλα αυτά που μας έχουν αφήσει οι πρόγονοί μας. Εμείς δεν έχουμε κάνει τίποτα για αυτό κι είμαστε σε αυτό το χάλι. Ευτυχώς ο Μαραθώνας έχει πάρα πολλά αρχαία με σήμα κατατεθέν τον Τύμβο, που ήταν να κάνουμε αυτή τη συναυλία. Δυστυχώς αυτό δε μας επέτρεψε να το κάνουμε το ΚΑΣ, το συμβούλιο των αρχαιολόγων».

Διευκρίνισε βέβαια ότι «εκεί δεν είναι όλοι τους άχρηστοι. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που είναι πολύ σπουδαίοι και με μόρφωση και με αξία» αλλά δεν δίστασε να τα… χώσει: «Το πρόβλημα είναι μερικοί κομπλεξικοί μαζί με τις διάνοιες και μερικές αγ… που εμποδίζουν πάρα πολύ την ανάπτυξη της Ελλάδος γενικότερα». Και συμπλήρωσε με τον δικό του τρόπο: «Γι’ αυτές που είπαμε, θα τους πετάξουμε τον Σπαλιάρα να τις ξεμπουκώσει, να ηρεμήσουμε!».

Μετά τις απαράδεκτες και σεξιστικές δημόσιες δηλώσεις του, ο Ηλίας Ψινάκης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας «γιατί δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του Μαραθώνα και δεύτερον για την επιλογή του να κάνει υπουργό τουρισμού την Άλκηστη Πρωτοψαλτη».

Οπως είπε «αυτό το κορίτσι εδώ και πολλά χρόνια κι από μόνη της πήγαινε στο εξωτερικό κι έδωσε αυτήν ακριβώς τη συναυλία που δίνει σήμερα και το κάνει πρώτη φορά στην Ελλάδα για εμάς στον Μαραθώνα. Την ευχαριστώ προσωπικά. Χθες ορκίστηκε υπουργός και παρόλο που έχει τόσες ευθύνες δε μας κρέμασε».

Απένειμε μάλιστα στη νέα υπουργό Τουρισμού το μετάλλιο της λεγεώνας του Μαραθώνα, το οποίο έχει επίσης δώσει στον Τομ Χανκς και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Προηγούμενο άρθροΙστορίες διαρρήξεων ηλικιωμένων… ελέω capital controls!
Επόμενο άρθροΒίντεο: Τα συντρίμμια του Κενταύρου στο Άλσος Ν.Φ., “πληγώνουν”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.