Μια πρωτότυπη ιδέα είχαν φίλοι της ΑΕΚ αυτές τις μέρες, μέσω της οποίας μάλλον εμφάνιζαν την αδημονία τους για την επιστροφή της ομάδας στην ιστορική της έδρα της στη Νέα Φιλαδέλφεια…

Πρόκειται για τους χρήστες της σελίδας στο facebook «Αγιά Σοφιά-Ερχόμαστε 2015», οι οποίοι εξασφάλισαν ένα εναέριο video με drone, από τον χώρο στον οποίο αναμένεται να δημιουργηθεί το νέο γήπεδο της Ένωσης. Σήκωσαν λοιπόν την τηλεκατευθυνόμενη κάμερα πάνω από το οικόπεδο της ΑΕΚ και κατέγραψαν εικόνες τις οποίες έπειτα «έντυσαν» μουσικά με τη μουσική του Ρίχαρντ Στράους από το έργο «Τάδε έφη Ζαρατούστρα».

Το βίντεο αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακό!

ΠΗΓΗpontos-news.gr
Προηγούμενο άρθρο“Δικτάτορα Ζωή… είσαι μία λάθος επιλογή”!!!
Επόμενο άρθροΛίγες ώρες μετά το ξύλο έπεσε νεκρός 18χρόνος…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.