Rockwave Festival: “Στη μουσική δεν υπάρχουν διλήμματα!”

0

prodigy«Στη μουσική δεν υπάρχουν διλήμματα!», γράφει η ανακοίνωση του επετειακού Rockwave Festival που διανύει την τρίτη ημέρα του. Όπως ενημέρωσαν οι διοργανωτές, οι συναυλίες του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν κανονικά και οκτώ σπουδαία συγκροτήματα αναμένεται αύριο-Σάββατο 4 Ιουλίου- να κατακλύσουν τα δύο stages του TerraVibe!

«Όσο δύσκολες και αν είναι οι μέρες που βιώνουμε, η μουσική πάντα θα υπάρχει εκεί για να μας ενώνει και να λειτουργεί σαν παυσίπονο στη σκληρή και κουραστική καθημερινότητα. Προσπαθούμε λοιπόν με κάθε τρόπο να διασφαλίσουμε πως όσοι έρθουν το Σάββατο 4 Ιουλίου στο TerraVibe θα βρουν ένα λόγο να περάσουν όμορφα και να διασκεδάσουν παρέα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν επί σκηνής, θυμίζοντας σε όλους πως όσο υπάρχουν άνθρωποι που χαμογελούν, υπάρχει ελπίδα.», γράφει η ανακοίνωση του Rockwave, που φέτος κλείνει 20 χρόνια.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 15:00 το Σάββατο και σας καλούμε να έρθετε από νωρίς στο χώρο για να παρακολουθήσετε το φεστιβάλ.

Ακολουθούν οι ώρες εμφανίσεων στο Terra και Vibe stage αντίστοιχα.

TERRA STAGE
The Prodigy 23:20 – 00:50
Black Rebel Motorcycle Club 20:15 – 21:30
John Garcia 18:00 – 19:00
Electric Litany 16:30 – 17:15

VIBE STAGE
Judas Priest 21:30 – 23:15
Rotting Christ 19:00 – 20:15
Maplerun 17:15 – 18:00
Exarsis 15:45 – 16:30

Πληροφορίες για την πρόσβασή σας στο χώρο του festival, το TerraVibe Park μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.rockwavefestival.gr/el/directions/
TerraVibe Park, 37Ο Χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών Λαμίας

Rockwave Festival 2015, Σάββατο 4 Ιουλίου:

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΖευγάρι φωτογραφίζεται κρεμασμένο στο χείλος πανύψηλου γκρεμού της Βραζιλίας
Επόμενο άρθροΔελτίο τύπου της τοπικής ΝΔ για νέα επίθεση στα γραφεία της
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.