Τον εκτέλεσαν με μια σφαίρα στο κεφάλι…

0
Αρχείο

astunomia-aΣε εγκληματική ενέργεια αποδίδεται ο θάνατος του 21 ετών υπηκόου Αλβανίας, το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή Αγιάς Λάρισας.

Ο νεαρός είχε εξαφανιστεί από την Πέμπτη το βράδυ και οι οικείοι του είχαν ειδοποιήσει τη Αστυνομία καθώς η απουσία του τους είχε ανησυχήσει.

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο νεαρός εκτελέστηκε με μία σφαίρα στο κεφάλι ενώ στη συνέχεια οι δράστες έβαλαν φωτιά στο άψυχο σώμα του.

Μεταξύ των εκδοχών που εξετάζει η Αστυνομία είναι και η πιθανότητα να πρόκειται για αντεκδίκηση λόγω ερωτικής αντιζηλίας.

Η σορός του νεαρού μεταφέρθηκε σήμερα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου αναμένεται να γίνει νεκροψία-νεκροτομή, καθώς αυτό το χρονικό διάστημα δεν υπάρχει νεκροτόμος στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

ΠΗΓΗnaftemporiki.gr
Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση του Δ.Φ.Χ. για τη φωτιά στο άλσος
Επόμενο άρθροΒαρουφάκης: Κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση για το φερόμενο ως Plan B του Γιάνη!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.