“Παναγίτσα”: Επιτυχημένη η παράσταση της θεατρικής ομάδας Lud Project (Φωτογραφίες)

0

pageΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Ιουλίου στο κατάμεστο ανοιχτό θέατρο του ΠΠΙΕΔ, η θεατρική παράσταση “Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια… Πρόβα” (συρραφή κειμένων) από την Θεατρική Ομάδα (Ενηλίκων) του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Ν. Φιλαδέλφειας) Lud Project.

Οι νεαροί «ηθοποιοί» σε 1ωρα και 20 λεπτά παρουσίασαν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο όλο το μεγαλείο των έργων του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, χαρίζοντας απλόχερα το γέλιο με το ταλέντο και το κέφι τους και εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Την θεατρική παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας & Φιλαδελφείας κ.κ. Γαβριήλ, που έδωσε τα συγχαρητήριά του στα παιδιά για την προσπάθειά τους, ο πρωτοσύγγελος της Μητροπόλεώς μας Παν/τατος Αρχ. π. Επιφάνιος Αρβανίτης, οι ιερείς του Ναού μας, ο Δήμαρχος Φιλαδελφείας – Χαλκηδόνας κ. Άρης Βασιλόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης “Ζούμε μαζί” κ. Απόστολος Κόντος, η Αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ κ. Ευτυχία Παπαλουκά, η δημ. σύμβουλος κ. Αναγνώστου-Καρκάνη Αντωνία, ενώ μεταξύ άλλων ήταν και ο πρόεδρος του φυσιολατρικού συλλόγου “ΌΑΣΗ” κ. Ιωάννης Αντωνόπουλος, η προσφορά του οποίου υπήρξε καταλυτική για την πραγματοποίηση της παράστασης.

Οι νεαροί μας «ηθοποιοί» υπό την καθοδήγηση της Δανάης Γκενέ και του Σπύρου Κοπανιτσάνου έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά με το ίδιο κέφι και πολλές εκπλήξεις.

Προηγούμενο άρθροΔείτε το προσχέδιο συμφωνίας με όρους-“φωτιά” για χρηματοδότηση έως €86 δισ.
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της A.E. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.