“Η Κόντρα” : Εφυγε ο Σαμαράς… και ο Τσίπρας κάλεσε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών!

0

7987687Αυτό είναι το “πολιτικό” μας επίπεδο…

Μόλις παραιτήθηκε από τη ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς, ο πρωθυπουργός κάλεσε συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, για πρώτη φορά από τότε που ανέλαβε.

Η κίνηση δείχνει ξεκάθαρα την άγρια προσωπική όπως αποδεικνύεται “κόντρα” που είχαν μεταξύ τους οι δύο άντρες. “Κόντρα” που έβαλαν πάνω από το συμφέρον του ελληνικού λαού έναντι του εγωισμού τους, μια και τόσους μήνες όχι μόνο δε συναντήθηκαν -μπροστά στα τεράστια προβλήματα της χώρας- αλλά και οι δύο έδρασαν διχαστικά…

Ελπίζουμε, από εδώ και μπρος ο πρωθυπουργός να συνεχίσει με περισσότερη ενότητα. Άλλωστε ο κύριος Σαμαράς, πήγε “πλέον σπίτι του”… έστω και αργά…

 

Προηγούμενο άρθροΤσίπρας: “Όχι σε Ρήξη & άμεση σύγκλιση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών”
Επόμενο άρθροΕπιβεβαίωση: Τρίτη η κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.