Ζευγάρι φωτογραφίζεται κρεμασμένο στο χείλος πανύψηλου γκρεμού της Βραζιλίας

0

brazilΟ 23χρονος Λεονάρντο Περέιρα και η 18χρονη φίλη του, Βικτόρια Ναντέρ δεν είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι. Τους ενώνει η αγάπη τους για την αδρεναλίνη που συχνά τους οδηγεί σε παράτολμες πράξεις, όπως το να κρεμαστούν από έναν πανύψηλο γκρεμό από το ένα χέρι, με 1.000 μέτρα να τους χωρίζουν από το έδαφος!

Ο Περέιρα και η Ναντέρ γνωρίστηκαν σε μία εκδρομή αναρρίχησης στο Ρίο Ντε Τζανέιρο και έκτοτε είναι μαζί, δοκιμάζοντας τα όριά τους με διαφορετικά εξτρίμ σπορ.

Οι περιπέτειες που έχουν ζήσει μέχρι σήμερα περιλαμβάνουν κατάβαση με σχοινιά από έναν ουρανοξύστη, αναρρίχηση στην κορφή του όρους Πίκο ντε Μπαντέιρα και, πιο πρόσφατα, την εκδρομή τους στο πανύψηλο βουνό Πέδρα ντα Γκαβέα, όπου πραγματοποίησαν τον πιο παράτολμο άθλο τους: έμειναν κρεμασμένοι για αρκετά λεπτά από ένα βράχο, χωρίς κανένα σχοινί ή δίχτυ ασφαλείας.

Όπως παραδέχτηκε στο ABC News ο Περέιρα, την πρώτη φορά που κρεμάστηκε από τον πανύψηλο γκρεμό αισθανόταν έντονο φόβο. Ωστόσο τις επόμενες φορές ήταν αρκετά πιο εύκολο. Σε μία από τις επόμενες εκδρομές του έφερε μαζί και τη φιλενάδα του, η οποία δεν δίστασε να τον μιμηθεί.

brazil1

brazil2

brazil3

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΚατασχέθηκαν 2,8 τόνοι κοκαΐνης μετά από κολοσσιαία διεθνή επιχείρηση – Συμμετείχε και η Ελληνική Αστυνομία
Επόμενο άρθροRockwave Festival: “Στη μουσική δεν υπάρχουν διλήμματα!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.