Δημοψήφισμα: ΟΧΙ δείχνουν τα αποτελέσματα των Δημοσκοπήσεων

0

oxi-dhmopshfismaΈκλεισαν οι κάλπες της πλέον κρίσιμης αναμέτρησης στη διάρκεια της μεταπολιτευτικής ιστορίας της χώρας.

Από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα καθοριστεί η πορεία της Ελλάδας και των πολιτών τα επόμενα χρόνια, καθώς οι εξελίξεις, όποιο κι αν είναι η έκβαση, αναμένονται ραγδαίες, υπό την ασφυκτική πίεση μίας οικονομίας, που βρίσκεται επί ξύλου κρεμάμενη.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στη σημερινή αναμέτρηση δε θα υπάρξει exit poll. Η πρώτη επίσημη ασφαλής εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα από το υπουργείο Εσωτερικών στις εννέα το βράδυ.981989

Βασική προϋπόθεση θα είναι να έχουν συγκεντρωθεί οι ψήφοι από το 10% των εκλογικών τμημάτων από ολόκληρη την Επικράτεια, το δείγμα να είναι αντιπροσωπευτικό και η διαφορά ανάμεσα στο “Ναι” και το “Όχι” να είναι μεγαλύτερη των τεσσάρων εκατοστιαίων μονάδων, προκειμένου να αποφευχθεί η πιθανότητα λάθους.

Προηγούμενο άρθροΒαρουφάκης: «Η Ελλάδα έχει συγκεντρώσει αποθέματα καυσίμων και φαρμάκων για μια μακρά πολιορκία»
Επόμενο άρθροΔημοψήφισμα: Πάνω από 5 μονάδες αναμένεται η διαφορά υπέρ του ΟΧΙ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.