ΔΕΝ έγινε καμία ληστεία Σούπερ Μάρκετ στη Νέα Φιλαδέλφεια αλλά στο Μενίδι! (Ρεπορτάζ Fx-news.gr)

0

Πανελλαδικά ιστολόγια ανάρτησαν “ρεπορτάζ” για Ληστεία που έγινε στο Σούπερ Μάρκετ “Γαλαξίας” στη Νέα Φιλαδέλφεια. Συγκεκριμένα έγραψαν:

Eνα χρηματοκιβώτιο άρπαξαν άγνωστοι στις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας από το υποκατάστημα του σουπερ-μαρκετ “Γαλαξίας” που βρίσκεται στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όπως έγινε γνωστό οι δράστες χρησιμοποιώντας αυτοκίνητο προσέκρουσαν στη πρόσοψη της επιχείρησης και αφού έσπασαν τη τζαμαρία εισήλθαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή“.

Μετά την είδηση, το Fx έκανε το σχετικό ρεπορτάζ, επιβεβαίωσε το συμβάν αλλά όχι και το μέρος που έγινε… Άλλωστε στη Νέα Φιλαδέλφεια δεν υπάρχει σούπερ μάρκετ “Γαλαξίας”.  Υπάρχει σούπερ μάρκετ “Γαλαξίας” στην οδό Φιλαδελφείας 207 στο Μενίδι, από το οποίο βλέπετε το φωτορεπορτάζ της “αυτοψίας” που κάναμε:

DSC_0422 DSC_0423 DSC_0424

Προηγούμενο άρθροΒενεζουέλα, Βολιβία, Αργεντινή & Κούβα, έστειλαν συγχαρητήρια για το “ΟΧΙ”
Επόμενο άρθροΠροβληματισμός για τις ελλείψεις τροφίμων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.