Γήπεδο ΑΕΚ: Ξεκίνα η δημόσια διαβούλευση στο ΥΠΑΠΕΝ

0

ghpedo-aek-ergasies-nea-filadelferia (19)Η εντολή δόθηκε από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΠΕΝ και την περασμένη Παρασκευή η διεύθυνση περιβαλλοντικής αδειοδότησης του υπουργείου ξεκίνησε τη σύνταξη των εγγράφων και την ετοιμασία των φακέλων.

Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι φάκελοι «έφυγαν» υπηρεσιακώς από το ΥΠΑΠΕΝ προς όλες τις συναρμόδιες υπηρεσίες και την Περιφέρεια Αττικής και επί της ουσίας η διαδικασία ξεκίνησε. Μόλις το περιφερειακό συμβούλιο παραλάβει τον φάκελο, θα προχωρήσει και στην δημοσίευση της διαβούλευσης στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής, αλλά και σε καθημερινή εφημερίδα.

Προηγούμενο άρθροΟ άντρας της Ζωής μαζεύει υπογραφές για να περικοπούν οι βουλευτικοί μισθοί
Επόμενο άρθροΗ απόπειρα δολοφονίας στη Νέα Φιλαδέλφεια & οι βαριές ποινές της “Μαφίας” του κασκαντέρ τού Τσακ Νόρις!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.