“Βαρουφάκης: Εάν χρειαστεί, θα εισάγουμε παράλληλη ρευστότητα και IOUs όπως η Καλιφόρνια”

0

Ελπίζουμε να είναι λάθος το δημοσίευμα της Telegraph:

varoyfakis-iou1 varoyfakis-iouΣύμφωνα με ανάρτηση στο site της εφημερίδας, o κ. Γιάννης Βαρουφάκης δήλωσε:

«Εάν χρειαστεί, θα εισάγουμε παράλληλη ρευστότητα και IOUs όπως η Καλιφόρνια, σε ηλεκτρονική μορφή. Θα έπρεπε να το είχαμε κάνει πριν από μια εβδομάδα» φέρεται να έχει δηλώσει στην Telegraph ο υπουργός οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.

Η πολιτεία της Καλιφόρνια είχε εκδώσει προσωρινά κουπόνια για να πληρώσει τους λογαριασμούς της στους εργολάβους όταν η είχε μείνει από ρευστότητα  μετά την κρίση της Lehman Brother το 2008. Ο κ Βαρουφάκης επιμένει ότι αυτό δεν είναι ένα προοίμιο για Grexit αλλά νομική δράση κατά την απαραβίαστη ιερότητα της νομισματικής ένωσης…

ΠΗΓΗtelegraph.co.uk
Προηγούμενο άρθροΣουλτς: “Οι φορολογούμενοι της ΕΕ δεν μπορούν να πληρώνουν τη δραματική κατάσταση του ελληνικού λαού που τον έφερε η κυβέρνηση”
Επόμενο άρθροΔιέψευσε μέσω twitter o Γιάννης Βαρουφάκης για το “παράλληλο νόμισμα”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.