Όταν τα καλσόν ήταν δυσεύρετα, οι γυναίκες έβαφαν τα πόδια τους με…

0

77Tο 1941 που η Αμερική έλαβε μέρος στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο η εταιρία DuPont σταμάτησε να παράγει νάιλον και οργάνωσε το εργοστάσιο με διαφορετικό τρόπο για να μπορεί να παράγει αλεξίπτωτα, κορδόνια αεροπλάνων και σχοινιά και ζήτησε από τις γυναίκες να χαρίσουν τα χρησιμοποιημένα καλσόν τους για τη σωτηρία του έθνους. Έτσι τα καλσόν πολύ γρήγορα έγιναν δυσεύρετα.

55 44Αυτός είναι ο λόγος που χιλιάδες γυναίκες άρχισαν να ζωγραφίζουν στα πόδια τους, για να δημιουργούν την ψευδαίσθηση του νάιλον, χρησιμοποιώντας τους πιο ευρηματικούς τρόπους για να το πετύχουν: με υλικά που υπήρχαν σε κάθε σπίτι όπως σάλτσα κρέατος, καφέ ή σκόνη κακάο…

66 33 22 11Τουλάχιστον τα είχαν κι αυτά ενώ η Ευρώπη πεινούσε…

 

ΠΗΓΗlifo.gr
Προηγούμενο άρθροΤρίμηνη Ασφάλιση Αυτοκινήτου by Fx-news! (ΤΙΜΕΣ)
Επόμενο άρθροΟι Μη Προβεβλημένες καλλονές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.