Σήμερα η μεγάλη συναυλία στο θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι

0

xalandri2Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την ημέρα που μέσα σε λίγα λεπτά είδαμε το θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι να καταστρέφεται από φωτιά που όλα δείχνουν ότι ήταν εμπρησμός.

Σήμερα, με πρωτοβουλία του δήμου Χαλανδρίου θα γίνει μεγάλη συναυλία με το θέατρο να επαναλειτουργεί κανονικά.

Η συναυλία έχει τίτλο: «Μέσα από τις στάχτες» και συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι καλλιτέχνες: Φωτεινή Βελεσιώτου, Καλλιόπη Βέττα, Δήμητρα Γαλάνη, Encardia, Γιάννης Θωμόπουλος, Γιάννης Κ.Ιωάννου, Θέμης Καραμουρατίδης, Σταμάτης Κραουνάκης, Αφροδίτη Μάνου, Νότης Μαυρουδής, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μάρτα Μορελεόν, Γιώτα Νέγκα, Γεωργία Νταγάκη, Αλεχάντρο Ντίαζ, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιρέλα Πάχου, Αφεντούλα Ραζέλη, Διονύσης Σαββόπουλος, Γιώργος Τοσικιάν, Μόρφω Τσαϊρέλη και η Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου.

Το θέατρο ξαναστήθηκε στα πόδια του με την βοήθεια και εθελοντών από το Χαλάνδρι και τους γειτονικούς Δήμους. Ο χώρος καθαρίστηκε και έγινε δενδροφύτευση. Διαθέτει πλέον 543 θέσεις και εξέδρα 50 τ.μ. Το φεστιβάλ θα γίνει κανονικά.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ Φ.Χ.: “Η Κατάληψη τού Κενταύρου δρα εχθρικά προς τους αγώνες δεκαετιών”
Επόμενο άρθροΠεριβαλλοντολογικές δράσεις από παιδιά, τη Κυριακή στο ΠΠΙΕΔ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.