“Λέμε ΟΧΙ στον Εθνικό Διχασμό”!

0

dixasmos2Μετά την ανακοίνωση από τη κυβέρνηση δημοψηφίσματος (με σαθρό ερώτημα) όλοι γίναμε μάρτυρες των εξελίξεων με το κλείσιμο των τραπεζών και τον έλεγχο κεφαλαίων. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως και τα ΑΤΜ θα παραμείνουν ανενεργά μέχρι την Δευτέρα ή την Τρίτη (στα πιο ευοίωνα σενάρια). Οι κυβερνώντες διατείνονταν, μήνες τώρα, πως δεν υφίσταται τέτοιο ενδεχόμενο… Αλλά ακόμα χειρότερα διαπιστώνουμε στα social media, σε ιστολόγια κλπ, ότι “κάποιοι” παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια στη πλάτη του λαού! Προσπαθούν να διχάσουν τον λαό χαρακτηρίζοντας όσους ψηφίσουν ΝΑΙ στη δημοσκόπηση, ως “Δοσίλογους”, “Γερμανοτσολιάδες” κλπ!!! 

Αυτή την στιγμή, η υπεύθυνη – θέλουμε να ελπίζουμε – κυβέρνηση, οφείλει να σταματήσει την κατρακύλα προς τον διχασμό. Το οφείλει διότι μπορεί, διότι αυτή κυβερνά και έχει την ευθύνη να αποφασίζει, έστω κι αν με την απόφαση για το δημοψήφισμα φορτώνει στις πλάτες των πολιτών όσα θα ακολουθήσουν.

Αν δε το κάνει, σημαίνει πως την εξυπηρετεί και ποντάρει σε αυτόν τον διχασμό -που είναι πλέον εμφανής (φωτογραφίες)-, για να κερδίσει στη μάχη του “ΟΧΙ”! Δυστυχώς όμως θα έχει χάσει τη μάχη ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του ελληνικού λαού, του ίδιου του έθνους, εξυπηρετώντας τα μικροπολιτικά της συμφέροντα και οδηγώντας ΟΛΟΥΣ μας… σε δρόμους ατραπούς, σε μονοπάτια που στο παρελθόν πληρώσαμε με αίμα, δάκρυα και χαμένες πατρίδες…

4948 dosilogo

Προηγούμενο άρθρο“Βόμβα” Χρυσόγονου κατά Αλέξη Τσίπρα και Μεγάρου Μαξίμου
Επόμενο άρθροΝέος σύλλογος με ονομασία “Φιλαδέλφεια”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.