«Πόσο ικανοποιημένοι είστε από τον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο;» – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

4

psifoforia-fx-vasilopoylos-nea-filadelfiaΔέκα μήνες από την εκλογή του Άρη Βασιλόπουλου και της «Δύναμης Πολιτών» στη διοίκηση του δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, το Fx-news.gr έδωσε τη δυνατότητα στους αναγνώστες – δημότες να αξιολογήσουν τη δημοτική αρχή για τα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της, μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Η ψηφοφορία ξεκίνησε την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015 και έληξε τη Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 στις 23.59.

Διευκρινίζουμε ότι (Όροι ψηφοφορίας): Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών του Fx-news.gr που επέλεξαν να ψηφίσουν.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

PSIFOFORIA-1PSIFOFORIA-2

 

Προηγούμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο για μεταφορά αποθεματικών του Δήμου στη ΤτΕ
Επόμενο άρθροΤη μισή σύνταξη θα δώσει αύριο ο ΟΑΕΕ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

4 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.