Και άβαφη η 50αρα Μόνικα… “κολάζει”!

0

bellucciΜπορεί να είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία γυναίκα ηθοποιός που έπαιξε ποτέ το κορίτσι του Τζείμς Μποντ, ωστόσο η Μόνικα Μπελούτσι παρά τα πενήντα της χρόνια, βάζει άνετα κάτω ακόμα και 25αρες.

Η 50χρονη ηθοποιός βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στην Κροατία. Ο φακός την συνέλαβε παρέα με μια φίλη της στο Ντουμπρόβνικ, όπου απόλαυσε τα αξιοθέατα της πόλης και τις τοπικές λιχουδιές.
Η πανέμορφη ηθοποιός φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα μέχρι το γόνατο, μια ζακέτα και θυσίασε τις ψηλοτάκουνες γόβες για ένα ζευγάρι σαγιονάρες. Η Μπελούτσι απαθανατίστηκε εντελώς άβαφη ωστόσο εκθαμβωτικά όμορφη.

bellucci1Σύμφωνα με την Daily Mail η Μπελούτσι είχε διεκδικήσει τον ρόλο δίπλα στον Τζέιμς Μποντ και το 1997, για την ταινία «Το Αύριο Ποτέ Δεν Πεθαίνει», αλλά τελικά τον ερμήνευσε η Τέρι Χάτσερ.

bellucci2Με την συμμετοχή της στην ταινία, η υπέροχη Ιταλίδα, που κατά πολλούς θεωρείται ως το απόλυτο θηλυκό, σπάει το ρεκόρ της Χόνορ Μπλάκμαν, που έγινε το κορίτσι του Τζέμις Μποντ στα 39 της, ενσαρκώνοντας την Πούσι Γκαλόρ στο «Επιχείρηση Χρυσοδάχτυλος», με τον Σον Κόνερι στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δείτε επίσης: H Μόνικα Mπελούσι έγινε 50! Ε και??? (photos)

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΣταμάτησε για να της κόψει λουλούδι και την πάτησε διερχόμενο ΙΧ!
Επόμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: Έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο για μεταφορά αποθεματικών του Δήμου στη ΤτΕ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.