Δ.Φ.Χ.: Έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο για μεταφορά αποθεματικών του Δήμου στη ΤτΕ

0

Λάβαμε τη παρακάτω πρόσκληση διεξαγωγής Δ.Σ.:

ds-23.04.2015Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε αύριο 1.7.2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά) σε δημόσια έκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα:

ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Λήψη απόφασης για το άνοιγμα ταμειακής διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) με βάση τις διατάξεις του Ν. 4323/2015 (ΦΕΚ Α΄ 43) – Ορισμός εξουσιοδοτημένων οργάνων και ποσού μεταφοράς από τα αποθεματικά του Δήμου.

Η Συνεδρίαση κρίνεται ότι έχει κατεπείγοντα χαρακτήρα α) δεδομένης της έκτακτης και εξαιρετικά επείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης που αντιμετωπίζει η χώρα και ο λαός μας β) της κατάστασης στην οποία έχουν περιέλθει τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους.

 

Προηγούμενο άρθροΚαι άβαφη η 50αρα Μόνικα… “κολάζει”!
Επόμενο άρθρο«Πόσο ικανοποιημένοι είστε από τον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο;» – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.