Το Χόλιγουντ θέλει σε ριμέικ το «Νησί»

0

nisiΤο Χόλιγουντ θέλει το «Νησί» και η Βικτόρια Χίσλοπ το παραχωρεί με έναν και μόνο όρο: τα γυρίσματα να γίνουν στην Ελλάδα. Μεγάλο στούντιο ενδιαφέρθηκε για το best seller της Βρετανίδας Συγγραφέως και σχεδιάζει να το κάνει σίριαλ – μετά τον Θοδωρή Παπαδουλάκη – το οποίο θα ολοκληρωθεί σε 13 επεισόδια.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που Αμερικανοί πλησιάζουν τη Χίσλοπ – το είχαν κάνει και προτού αρχίσουν τα γυρίσματα στην Κρήτη – για να τους παραχωρήσει τα δικαιώματα του βιβλίου της. Την πρώτη φορά η λογοτέχνις με τα φιλελληνικά συναισθήματα είχε αρνηθεί, παρά την υψηλή αμοιβή, καθώς όπως είχε δηλώσει, φοβόταν ότι στο Χόλιγουντ το βιβλίο της θα μπορούσε να καταλήξει… ταινία τρόμου. Τώρα όμως σύμφωνα με την εφημερίδα Epsresso είπε «ναι» με τον όρο τα γυρίσματα να πραγματοποιηθούν εκεί όπου έγιναν και της ελληνικής παραγωγής, στην όμορφη Πλάκα και τη Σπιναλόγκα στην Κρήτη.

Αν το σίριαλ γυριστεί επί ελληνικού εδάφους, τα οφέλη θα είναι πολλά. Και θέσεις εργασίας θα ανοίξουν και η χώρα μας θα προβληθεί – άλλη μια φορά στο εξωτερικό. Ίσως μάλιστα αποτελέσει και την αρχή, ώστε κι άλλες μεγάλες παραγωγές να έρθουν στην Ελλάδα, με τους άρχοντες του τόπου να δίνουν επιτέλους την άδεια τους. Θυμίζουμε ότι οι κινηματογραφικοί παραγωγοί των ταινιών «Τροία» και «Αλέξανδρος», αλλά και της σειράς «Game Of Thrones» ζήτησαν να τους παραχωρηθούν μέρη στην πατρίδα μας για λήψεις και οι εκάστοτε υπουργού και κυβερνώντες έκλειναν τις πόρτες, με αποτέλεσμα το Χόλιγουντ να αναζητεί αλλού μέρη για γυρίσματα.

ΠΗΓΗzappit.gr
Προηγούμενο άρθροΤελείωσε νωρίς… το Δημοτικό συμβούλιο!
Επόμενο άρθροΠαραλίγο τραγωδία με το λεωφορείο των ΚΤΕΛ Ιωαννίνων που ανετράπη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.