Πως θα γίνουν 2.500 προσλήψεις δασκάλων και καθηγητών

0

sxoleioΟι προσλήψεις που θα γίνουν στο δημόσιο και που αφορούν σε δασκάλους και καθηγητές μετά την αποχώρηση περίπου 5.000 εκπαιδευτικών θα είναι περί τις 2.500, ενώ το υπουργείο θέλει να κάνει μέχρι την αρχή της σχολικής χρονιάς και 20.000 τοποθετήσεις αναπληρωτών.

Το επικρατέστερο σενάριο αυτή τη στιγμή για την πρόσληψη μόνιμων εκπαιδευτικών στο δημόσιο θέλει ένα μεικτό σύστημα με δύο βασικά κριτήρια.
Το πρώτο βασικό κριτήριο θα είναι η επιτυχής συμμετοχή των δασκάλων και των καθηγητών σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, ενώ το δεύτερο κριτήριο φαίνεται πως θα είναι η προϋπηρεσία τους σε σχολικές μονάδες.
Παράλληλα θα λαμβάνονται υπόψη οι μεταπτυχιακοί τίτλοι, τα διδακτορικά διπλώματα κλπ
Βέβαιο θα πρέπει να θεωρείται ότι θα προσληφθούν κατά προτεραιότητα οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το 2008.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθρο«Εμφύλιος» στα social media για το τραγούδι του Πορτοκάλογλου – «Νικητές και νικημένοι όλοι χάσαμε μαζί» έγραψε
Επόμενο άρθροΣάλος με αναφορές για όργια στο μοναστήρι της Χάλκης Ρόδου – Ζητούν 800.000€ από τη γυναίκα που αναφέρει ονόματα και στοιχεία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.