Οι κρυφές σημειώσεις του Γιάνη Βαρουφάκη

0

simeioseisΚατά την έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, όπου έφτασε αιφνιδιαστικά ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας ο φωτογραφικός φακός κατάφερε να “συλλάβει” τις σημειώσεις του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη.
Πάνω πάνω στις σημειώσεις του ο κ. Βαρουφάκης είχε σημειώσει τη φράση JFK-Brussels και από κάτω “Μέλος Δ.Σ. ΤΧΣ (Σπύρος Παπανικολάου).

Τρίτη σημείωση στο μπλοκ του υπουργού ήταν η φράση “Σαββαΐδου να τα βρει με το ΣΔΟΕ”, ενώ το τέταρτο θέμα που θα έθετε στη σύσκεψη θα ήταν η άμεση μετεγκατάσταση δημόσιων υπηρεσιών σε δημόσια κτίρια.

Ειδικό κεφάλαιο στις σημειώσεις του ήταν η λέξη Taxes που σημαίνει φόρους.

Αυτά τα θέματα σίγουρα μαζί με πολλά άλλα τέθηκαν στη σύσκεψη μαζί με τον πρωθυπουργό.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΜία Ελληνίδα ανάμεσα στους 10 μεγάλους νικητές του παγκοσμίου διαγωνισμού της Microsoft – Δείτε το έργο πάνω στο οποίο διακρίθηκε
Επόμενο άρθροΛιώνει η άσφαλτος στην Ινδία από τη ζέστη – 1.300 οι νεκροί
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.